"Ole oman elämäsi luonnonvoima!"

Kaasu pohjaan ja huipputiimiin mukaan! 

"Voita joka päivä jotain!"

Media Avenue Oy

Tervetuloa vastuulliseen kesäduuniin

Vastuullinen kesäduuni -kampanjan tavoitteena on tarjota nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja ja hyviä kesätyökokemuksia. 

Miksi valita Media Avenue?

- Saat arvokasta kokemusta myynnistä, markkinoinnista ja asiakaspalvelusta, jota arvostetaan lähes jokaisella alalla. Näin saat kasvatettua kokemuspankkiasi tulevaisuutta varten.

- Saat asianmukaisen pohjapalkan lisäksi joka päivä tulospalkkaa ja päiväbonuksia (10€-40€ per päivä) vaikka joka päivä palkkasi päälle! Palkkakattoa meillä ei ole.

- Saat erikseen nimetyn mentorin, joka opastaa sinua päivittäin markkinoinnin saloihin ja auttaa arjessa!

- Saat valita työskentelykuukautesi tai tehdä vaikka koko kesän! Rento työskentelytahti! Nuoret kesätyöntekijät tekevät 6 tunnin työpäiviä. 

Media Avenuen koulutus

Oppimisprosessiasi vie eteenpäin ammattivalmentaja sekä erikseen nimetty mentori, joka auttaa sinua arjen pienissä ongelmissa. Lupauksemme onkin tehdä kahden viikon intensiivikoulutuksella jokaisesta huipputekijä! Opetamme sinulle muun muassa seuraavia hyödyllisiä asioita:

Kontaktointi

Opetamme sinut kontaktoimaan asiakkaat oikein, mielenkiintoa herättävästi ja innokkaasti. Meillä tulet oppimaan kontaktoinnin salat ja merkityksen.

Neuvottelu

Neuvottelutaito on yksi tärkeimpiä asioita markkinoinnissa. Neuvottelu ei ole väittelyä, vaan asioiden argumentointia ja oikein esittämistä.

Klousaus

Kaupan, tilauksen, sopimuksen päättämisen jalo taito. Sopimuksia ei synny ilman klousaamista. Meillä opit mestariksi tällä saralla.

Presentaatio

Asiasi esittäminen mielenkiintoisesti ja loogisesti. Koulutamme sinut projektista ja tuotteesta riippumatta tuntemaan tuotteesi ja dominoimaan myynti- ja asiakaspalveluprosessia.

Tavoitteellisuus

Myynnissä, markkinoinnissa ja asiakaspalvelussa seurataan tiiviisti tavoitteita. Opit tavoitteiden asettamista, saavuttamista ja niiden ylittämistä.

"Media Avenue on myynnin ja markkinoinnin korkeakoulu"