Yritys, tarvitsetko myyntiä?

Jätä huolesi Media Avenuen rautaisille ammattilaisille! Tarjoamme avaimet käteen ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin. Maksat vain tuloksista! Meidän kautta saat kattavasti mm. seuraavia palveluja:

Asiakashaastattelut

Haluatko kartoittaa kustannustehokkaasti miten asiakkaillasi menee? Haluatko kuulla asiakkaittesi mielipiteen? Me hoidamme nopeasti haastattelut ja asiakaskartoitukset! Emme laskuta tunneista tai kontakteista, ainoastaan tehdyistä haastatteluista. Ota rohkeasti yhteyttä! 

Promootio

Tarvitsetko ammattipromoottereita esimerkiksi messuille tai vastaavaan tapahtumaan? Meiltä löytyy sinulle, tuotteellesi ja kohderyhmällesi sopiva sekä edustava tiimi! Myynnillisessä promootiossa valitaan aina sopivat henkilöt yrityksen brändiin sekä valmennamme tiimin huippuiskuun ennen tapatumaa! Ota rohkeasti yhteyttä!

Asiakaspalvelu

Haluatko ulkoistaa asiakaspalvelusi tai ajanvarauksesi ammattilaiselle. Media Avenuen asiakaspalvelutiimi hoitaa asiakkaitasi kuin omiaan. Me välitämme asiakkaistasi ja tuloksestasi. Asiakaspalvelu voidaan kustomoida myös myynnilliseksi sekä hoitamaan esim. jälkimarkkinoinnin. Ota rohkeasti yhteyttä!

Telemarkkinointi

Media Avenuella on ammattitiimi telemarkkinointiin. Telemarkkinoinnin hyödyt ovat kiistattomat; paljon kontakteja lyhyeen aikaan. Tämä tuo tehokkuutta ja kasvua tuotteesi myyntiin valtavasti. Teeme kattavat raportit kumppaneillemme ja maksat vain tuloksista, et tyhjästä. Ota rohkeasti yhteyttä! 

Coaching- palvelut

Valmennus- ja konsultointipalvelut. Mikäli yrityksesi tarvitsee sykäyksen seuraavalle tasolle, muutosvalmentamista, työyhteisö tarvitsee lisää virtaa tai tulosvalmentamista, tilaa meiltä valmentaja apuun. Teemme myynti-, motivaatio-, bisnesvalmennuksia 20 vuoden ammattitaidolla. Ota rohkeasti yhteyttä!

Keynote- palvelut

Tarvitsetko yrityksesi kokoukseen, tykypäiville tai juhlaan puhuvan motivaattorin? Meillä on kokemusta valmentavista puheista monelta eri alalta ja laadimmekin aina työhteisöä inspiroivan eventin.  Hinnoittelut ja aiheet sovitaan aina tapauskohtaisesti. Palaute meille on ollut loistavaa. Kokeile siis sinäkin! Ota rohkeasti yhteyttä!

"Jos laitat rehellisesti kaiken peliin, sinun ei tarvitse selittää!"

Toimintaperiaate

Media Avenue Oy on sitoutunut noudattamaan ASML:n käytännesääntöjä. Laaduntarkkailu on yksi tärkeimpiä mittareitamme. Panostamme pitkiin asiakas- ja yhteistyösuhteisiin kumppaniemme kanssa.

Asiakastyytyväisyys on meillä prioriteetti numero yksi. Tulosta voi tehdä monella tavalla, meidän missionamme on tehdä sitä kaikkein laadukkaimmin! 

Media Avenue Oy:n arvomaailma:

Menestys - Meille menestys tarkoittaa velvollisuutta. Olemme sitoutuneet menestymään yhdessä meidän asiakkaiden ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Ammattimaisuus - Olemme ammattilaisia. 

Kasvu - Kasvamme joka päivä, niin henkilökohtaisella tasolla, tiiminä sekä yrityksenä.

Luotettavuus - Luotettavuus on tärkeimpiä arvojamme, niin asiakkaita kuin kumppaneitamme kohtaan.

Positiivisuus - Teemme työtämme aina positiivisella asenteella. Negatiivisuudelle ei ole meillä sijaa.

Tehokkuus - Teemme työmme asiakaslähtöisesti sekä erittäin tehokkaasti ja tuloksekkaasti.

"Me välitämme tuloksestasi"

Ota rohkeasti yhteyttä

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

"Ihminen saa mitä haluaa, mitä sinä haluat?"